Četvrtak, 10. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

3. kolo Druge ŽNL

Karlo Torbarina riješio paški trokut

Autor: Šime Ćurko

10.10.2024. 12:45
Karlo Torbarina riješio paški trokut

Foto: Andrej Brašnjić



Karlo Torbarina – Pag 3:0. Tko bi se mogla okarakterizirati zaostala utakmica trećeg kola Druge županije nogometne lige. Debeljačani su s tri boda ostali na stopostotnom učinku, te su na trećem mjestu, iza Zemunika i Sv. Mihovila koji imaju bolju gol razliku. Karlo Torbarina s pet golova je drugi u redoslijedu najboljih strijelaca lige, jedan gol više postigao je Mate Margarin (Zemunik).


Momčad SC-a Torba, čiju okosnicu čine igrači Debeljaka (što ovaj put nije bio slučaj), nastupila je na prvom pozivnom malonobometnom turniru Germania Kup u Zagrebu (Agram centar), na kojem je ukupni nagradni fond bio deset tisuća eura. Nakon što su u skupini pobijedili Domino Maling s 1:0 i Unijabeton (2:0), te su odigrali 2:2 s Keratermom, Debeljačani su izborili polufinale. Tamo ih je zaustavila momčad Sv. Josip Jako sport (4:1), koja je potom i osvojila turnir. Uslijedila je utakmica za treće mjesto i poraz od Unijabetona, koji je bio bolji s 5:3. Na turniru su nastupili i Stanovi, koji su odigrali 1:1 protiv Tupek Auta, a potom su poraženi do Turbine (2:1) i Sv. Josipa Jako sporta (3:0), pa su nastup završili u skupini.


– S obzirom na sve probleme i izostanke te na samo jednu zamjenu tijekom cijelog turnira možemo biti zadovoljni četvrtim mjestom. Hvala svim igračima, pogotovo onima koji su prvi put odjenuli naš dres. Čestitke pobjednicima iz Dugog Rata, kao i organizatorima na sjajnom događaju. Nadamo se da ćemo i dogodine zaslužiti pozivnicu – kaže Bruno Torbarina, voditelj SC-a Torba za koji su nastupili: Vice Šušić, Josip Anić, Vice Genda, Nino Jurjević, Ivan Škara, Hrvoje Jovančević, Marin Karabatić.