Četvrtak, 3. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Premijer ženska liga

Supruga Amara Gegića pojačala Zadar Plus

Autor: Šime Ćurko

01.10.2024. 08:52
Supruga Amara Gegića pojačala Zadar Plus

Foto: ŽKK Zadar



Još jednu igračicu angažirali su u ŽKK-u Zadar Plusu. Ekipu koja ova sezone ima izražene ambicije u domaćim natjecanjima i regionalnoj WABA ligi pojačala je Azra Alispahić Gegić (1995., 180 cm), supruga Amara Gegića, igrača koji je ovo ljeto stigao u redove KK-a Zadar. Alispahić Gegić igra na poziciji krila, a posljednji klub bila joj je španjolska Gran Canaria.


– Iako smo i sami pomislili da se roster popunio, došla nam je Azra Alispahić Gegić. Prvenstveni razlog njenog dolaska u Zadar je bio podržati muža Amara kako brani boje najdražega grada. Ipak, nakon jednog probnog treninga s našom ekipom odlučila je prekinuti košarkaški pauzu i nakon dvije sezone se ponovno vratiti na parket.
I to u gradu košarke i u dresu Zadar Plusa. Azri i Amaru želimo što ugodniju i bržu prilagodbu, no ne sumnjamo kako će uz ovaj grad i mentalitet dalmatinskih ljudi to biti puno lakše – kaže Mladen Dražić, predsjednik Zadar Plusa, čije su redove uoči ove sezone pojačale Amerikanke Ashley Austin, Tavy Diggs, Asiah Dingle, potom Natalija Spaić iz Srbije, te Katarina Trehub, Sara Herceg, Katarina Plazibat, U prvom kolu Premijer ženske lige ZP je u gostima pobijedio Medveščak 79:71.