Petak, 27. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

zadarska pjevačica

Iris Kopsa objavila singl "Nikad više"

Autor: Đurđa Baljak

23.09.2024. 17:24
Iris Kopsa objavila singl

Foto: Osobna arhiva



Zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom, Iris Kopsa, koja je nedavno privukla pažnju sudjelovanjem u popularnom kulinarskom showu »MasterChef«, prije nekoliko dana predstavila je svoj četvrti singl. Riječ je o emotivnoj pop baladi »Nikad više«, koja je već prvog dana prikupila preko 13 tisuća pregleda na njezinom službenom kanalu.


Nakon uspjeha s hitovima poput »More valovi«, »Slatka fina« i »Krao, krao«, u novoj pjesmi progovara o osobnim izazovima i hrabrosti da se krene dalje nakon teških životnih iskustava.


– Novu pjesmu »Nikad više« prati melankolična, ali snažna melodija, idealna za ljubitelje pop balada. Pjesma je prožeta osobnim iskustvima, pa se mnogi slušatelji mogu lako povezati s njezinim stihovima, istaknula je Kopsa.




Snimanje spota za pjesmu »Nikad više« odvelo ju je u prirodu, koju je odabrala, kako otkriva, zbog snažne simbolike koju nosi.


– U prirodi se osjeća sirova ljepota, sloboda i mir, ali istovremeno i prolaznost, ciklusi i promjene. Baš kao i u ljubavi, sve što je lijepo ima svoje vrijeme. Kad dođe kraj, ostaje tišina i sjećanje. Snimanje u prirodi pomaže vizualizirati osjećaj gubitka, prolaska vremena i nade da će, poput prirode, srce ponovno procvjetati, podijelila je ova pjevačica u usponu.


Pjesmu je napisala Violeta Mihajlovska, dok je za produckiju zaslužan Slavko Milovanović.


– Suradnja s njima bila je sjajna, i nadam se da smo uspjeli stvoriti nešto što će dirnuti ljude, kaže Kopsa.


Iako je publiku osvojila sudjelovanjem u kulinarskim emisijama poput »Večera za 5 na selu« i »MasterChef«, Kopsa naglašava da je glazba uvijek bila njezina najveća strast.


– S pjesmom »Nikad više« najavljujem svoju posvećenost daljnjem glazbenom radu i novim projektima. Do kraja godine planiram objaviti još dvije balade i jednu bržu pjesmu, otkriva Kopsa, koja je nekada radila kao medicinska sestra i model, a danas je ponosna majka šestero djece.


Tek u svojim četrdesetima odlučila se potpuno posvetiti glazbenoj karijeri, što se, s obzirom na dosadašnje uspjehe, pokazalo kao pravi potez.


” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>