Subota, 24. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

MEMORIJALNI TURNIR

Na Višnjiku Memorijalni turnir u spomen na preminulog igrača KK Zadar, Tomislava Kneževića

Autor: Portal ZL

23.08.2024. 19:26
Na Višnjiku Memorijalni turnir u spomen na preminulog igrača KK Zadar, Tomislava Kneževića

Foto: MISLAV KLANAC



Memorijalni turnir u spomen na preminulog igrača KK Zadar, Tomislava Kneževića, ove godine održat će se 30. i 31. kolovoza u Zadru, u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku. Kao i prethodnih godina turnir će poslužiti kao pripremni turnir za seniorske momčadi, a ove godine turnir će činiti četiri seniorske momčadi najvišeg košarkaškog ranga u Hrvatskoj, FavBet Premijer lige.




Na turniru će nastupiti GKK Šibenka, KK Zabok i KK Kvarner 2010 te KK Zadar. Nakon smrti profesora Zorana Veselinovića koji je do sada bio glavni čovjek organizacije, u dogovoru s obitelji pokojnog Tomislava dogovoreno je kako će se turnir i dalje nastaviti te će organizaciju preuzeti do sad suorganizatori i partneri Košarkaški savez Zadarske županije i Košarkaški klub Zadar.


– Kako bi sjećanje na našeg dobrog profesora koji je sve ove godine bio koordinator svega od ove godine nagrada za MVP igrača turnira nosit će ime Zoran Veselinović te vjerujemo kako će se na taj način spomen i sjećanje za profesora Veselinovića koji je dao cijelog sebe u ovaj turnir živjeti i dalje, pišu na službenoj stranici KK Zadra.


Raspored turnira:




Petak, 30. kolovoza 2024.


18:00 | GKK Šibenka – KK Zabok (polufinale)




20:00 | Svečano otvaranje turnira


20:30 | KK Zadar – KK Kvarner 2010 (polufinale)


Subota, 31. kolovoza 2024.


18:00 | Utakmica za treće mjesto


20:15 | Finale


22:00 | Proglašenje pobjednika i zatvaranje turnira