ponedjeljak, 12. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

37 C°

KRAĐE

Krađe i provale diljem županije! Provaljeno u više apartmana, kralo se i na zadarskim plažama

Autor: Portal ZL

12.08.2024. 10:51
Krađe i provale diljem županije! Provaljeno u više apartmana, kralo se i na zadarskim plažama

Foto: Ilustracija/NL



U subotu, 10. kolovoza u Zadru, u ulici Nadbiskupa Vicka Zmajevića, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste državljani Poljske, te otuđio novac, dok je u Sv Petru nepoznati počinitelj provalio u apartman kojeg koriste mađarski državljani, odakle je otuđio novac i zlatni nakit.




Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe. U nedjelju, 11. kolovoza u Zadru, u ulici Put njivica, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 39-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac, a u Zatonu je nepoznati počinitelj provalio u kuću 55-godišnje vlasnice odakle je otuđio i zlatni nakit.  Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


U nedjelju, 11. kolovoza u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste državljani Njemačke, te otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađe


U subotu, 10. kolovoza u Posedarju, na plaži na predjelu Sv. Duh, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 47-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.




Istog dana, u Zadru, na plaži na Kolovorama, nepoznati počinitelj je otuđio novac na štetu 20-godišnjeg njemačkog državljanina. Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Jučer, 11. kolovoza u Zadru, zabilježene su dvije krađe novčanika, na štetu hrvatske državljanke u dobi od 58 godine u Ulici Akcije Maslenica, a na predjelu Poluotoka na štetu 46-godišnje hrvatske državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.