Petak, 9. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

MMT Eduard Perinčić

Rafael Baričić donio Stanovima titulu nakon drame protiv Poljica

Autor: Šime Ćurko

04.08.2024. 14:58
Rafael Baričić donio Stanovima titulu nakon drame protiv Poljica

Foto: Matej Nimac/MNK Stanovi



Drama za kraj sa sretnim završetkom za domaće navijače. Tako bi se moglo opisati finale drugog izdanja Memorijalnog malonogometnog turnira Eduard Edi Perinčić, koji je sinoć završio na igralištu OŠ Stanovi. Nakon što u osnovnom dijelu finala između Stanova i Poljica nije bilo golova, o prvom mjestu, i novčanoj nagradu od četiri tisuće eura, odlučivali su šesterci.


U trećoj seriji penala Rafael Baričić obranio je udarac Roku Gambiražu za veliku feštu Stanaraca, koji su i lani igrali finale i izgubili od Sinjoretova.


Poljicima, koja su odigrala jedan od najboljih turnira u posljednje vrijeme, uz pehar utješna nagrada bio je iznos od dvije tisuće eura. U utakmici za treće mjesto Plovanija je kroz drugo poluvrijeme ispustila vodstvo 3:0. Torovi su opet riskirali, vratar – igrač urodio je plodom.





Sva četiri pogotka za preokret postigao je Vice Birkić. Biograjci su zaslužili pehar i nagradu od tisuću eura. Najbolji igrač turnira je Filip Sentić (Stanovi), najbolji strijelac Antonio Mršić (Stanovi), a najbolji vratar Frane Kovačević (Poljica).


Završio je i turnir veterana, na kojem je momčad Mamma mia osvojila sve nagrade, momčadsku i tri pojedinačne. Mamma mia je prvo mjesto nakon pobjede u finalu protiv Bistro Kolodvora “naplatila” sa 600 eura.


Finalisti su osvojili 400 eura, a trećeplasirani In constructum Vidaić gradnja 200 eura. Najbolji igrač je Ante Širinić, najbolji strijelac Ivan Anić, a najbolji vratar Emilijo Puzar.