Subota, 3. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

PROMETNA

U prometnoj nesreći u Gaženici teško ozlijeđena 66-godišnjakinja

Autor: Portal ZL

01.08.2024. 10:43
U prometnoj nesreći u Gaženici teško ozlijeđena 66-godišnjakinja

Foto: Zvonko KUCELIN



Jučer, 31. srpnja oko 18.40 sati u Zadru na predjelu Gaženice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede.


Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok se 52-godišnji vozač automobila švicarskih registarskih oznaka kretao Ulicom Matije Vlačića te dolaskom do križanja s Ulicom Ive Dulčića i prilikom uključivanja u promet, nije se uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili imovinu, uslijed čega udara u automobil bosanskohercegovačkih registarskih oznaka s kojim je upravljala 66-godišnjakinja, koji se potom na kolniku rotira i udara u parkirani teretni automobil zadarskih registarskih oznaka.


Zbog zadobivenih ozljeda, 66-godišnjoj hrvatskoj državljanki, vozačici automobila bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 52-godišnjeg hrvatskog državljanina slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.