Petak, 26. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Turnir Eduard Edi Perinčić

Klaudijo Šare s dva pogotka zaustavio Albatros

Autor: Andrija Dešpoja

26.07.2024. 09:59
Klaudijo Šare s dva pogotka zaustavio Albatros

Foto: MATEJ NIMAC/MNK STANOVI



U nastavku malonogometnog Memorijalnog turnira »Eduard Edi Perinčić« od natjecanja se oprostila i druga domaća momčad. Nakon Old schoola poraz su trećeg dana turnira doživjeli i momci okupljeni u momčadi Stanovi Bilbao.




GALOVAC  3


ALBATROS   1


GALOVAC: Pedić, Jovančević, M. Kožul 1, I. Kožul, Z. Čirjak, R. Burčul, L. Burčul, Šare 2. Voditelj: Denis Bačić.




ALBATROS: Mišković, Pilipović 1, Vicković, Vidaković, Matak, L. Gulan, Lulić, R. Gulan. Voditelj: Dino Zubčić.



Puni pozitivnih dojmova nakon još jedne odlične organizacije svoga turnira, Galovčani su puni optimizma stigli na Stanove. I tako su se odmah postavili. Prihvatili su ulogu favorita, iako je Albatros odmah neutralizirao njihovo početno vodstvo. U drugom poluvremenu Klaudijo Šare je s dva pogotka Galovčane odveo u drugo kolo.




TAXI ROGIĆ  1


ZADRANKA  4


TAXI ROGIĆ: Žura, Modrić, Rogić, Baraba, Surać, I. Kevrić 1, J. Kevrić, Filipović, Perković. Voditelji: Matej Rogić i Bruno Orlović.


ZADRANKA: Budan, Vučenović 1, Lepur 1, Rados, Novoselović, Syla 1, Memedović, Smolić. Voditelj: Mihovil Soldo.


Starija braća Marko i Hrvoje, poznati su bivši nogometaši, a sada su vlasnici tvrtke Taxi Rogić. Njihov najmlađi brat Matej upravo je pod imenom obiteljske tvrtke, okupio svoje prijatelje u zanimljivu malonogometnu družinu. Štoviše, igrali su dobro, čak su i prvi poveli, te puno obećavali. Međutim, velikim preokretom u drugom poluvremenu, društvo iz Zadranke slavilo je na kraju vrlo uvjerljivu pobjedu.



PLOVANIJA   5


STANOVI BILBAO   2


PLOVANIJA: Ban, Toman 2, Tomić 2, Gobin, Rončević 1, Čirjak, Junaković. Voditelj: Ivan Jurić.


STANOVI BILBAO: Pedić, Perica, Šarić, Ninčević 1, Zelić 1, Grgić, Butić, Pernjak, Perić, Jurica. Voditelj: Krešimir Pilipović.


Stanovi Bilbao treća je domaća, stanarska momčad. Oni igraju samo turnire. Većinom je tu okupljena stanarska mladež. Za nastup pred domaćom publikom angažirali su i neka pojačanja. Međutim osim izjednačujućeg pogotka Ivana Zelića, čiji je otac Tomislav, voditelj prve ekipe MNK Stanovi, sve ostalo je bilo na strani iskusnije i puno kvalitetnije momčadi Plovanije.