Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

37 C°

DERIVAT FESTIVAL

Uskoro šesti po redu Derivat festival dobre glazbe i druženja, evo tko nastupa

Autor: Portal ZL

17.07.2024. 12:45
Uskoro šesti po redu Derivat festival dobre glazbe i druženja, evo tko nastupa


U subotu, 20. srpnja, na starom trajektnom pristaništu u mjestu Rtina Miletići događa se šesti po redu Derivat festival dobre glazbe i druženja pod vedrim nebom, na obali mora. Nastupaju M.O.R.T. iz Sinja, Pips chips & videoclips iz Zagreba, Foncedalle iz Francuske i proto tip iz Beograda.




Uz glazbeni program organiziran je i mali sajam lokalnih proizvođača uz šankove i gastronomiju. Program počinje u 19 sati i završava kasno u noć. Parking za publiku organiziran je kod paškog mosta odakle voze besplatni kombiji na lokaciju koncerta kako publika ne bi hodala po magistrali. Iako je udaljenost kratka upozorava se publika da je magistrala opasna te da se koristi besplatna usluga prijevoza kombijima. Program Derivat organizira umjetnička organizacija Teatro VeRRdi iz Zadra, dugogodišnji producent raznih umjetničkih programa u Zadru i okolici s ciljem distribucije umjetničkih radova u svim sferama umjetnosti i razigravanja lokalne zajednice.


Ulaznice je moguće kupiti do 19. srpnja u na platformi Entrio, u Zadru u Caffe 72, u Ražancu u Caffe bar Bare i Coco loco baru te u Benkovcu u piceriji Pape po cijeni od 25 eura. Na ulazu će ulaznica koštati 30 eura.