Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

BIBINJSKI SLAVUJ

[VIDEO] Ićo ima novi ljetni hit "Lipo te nazvat, lipo te čut", spot sniman na Pagu

Autor: Portal ZL

09.07.2024. 15:14
[VIDEO] Ićo ima novi ljetni hit

Foto: TONI LEKIĆ



Ivica Sikirić Ićo publiku je na ovogodišnjim Melodijama Jadrana rasplesao novom pjesmom “Lipo te nazvat, lipo te čut” i sve oduševio valom pozitive, a sada je nova pjesma dobila i odličan spot “Pjesma ‘Lipo te nazvat, lipo te čut’ je brza, pozitivnog karaktera.


U njoj se, vjerujem, svi mogu pronaći”, ističe Ićo o svojem novom singlu dodajući da je kao stvoren za ljeto. Sada je cijelu glazbenu priču zaokružio i spot u režiji Tonija Lekića. Kadrovi spota snimanog na Pagu skrivaju zagonetne predmete od kojih se posebno ističe gitara Rudolfa Dvorskog na kojoj su nastali najveći Ićini hitovi pa tako i ovaj.


“Ekipa koja je radila pjesmu je već dobro, poznata. Autor glazbe i teksta je Rudolf Dvorski, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. Pjesma dobila i spot u režiji Tonija Lekića. Savršeno je zaokružio pjesmu, pogledajte i uživajte”, poručio je Ićo. Snimanje spota, unatoč vrućini, proteklo je u dobroj atmosferi. “Budući da sam htio stvoriti atmosferu sličnu ‘Mad Maxu’, snimali na nesnosnoj vrućini, a Ićo je sve stoički podnio i bez pogovora nosio kožnu jaknu na +40 stupnjeva. Ima mnogo zagonetnih detalja u videu, a posebno mi je drago da je ulogu imala i Rudijeva drevna gitara na kojoj su napisani mnogi hitovi i evergreeni”, poručio je Toni Lekić, redatelj spota.




Nakon uspjeha pjesme “Samo za ljubav”, Ićo je već visoku ljestvicu izvrsnosti ponovno uspio oboriti zaigranom, poletnom novom pjesmom koja savršeno nastavlja niz njegovih hitova od povratničke “Opet te jubin cilin tilon” predstavljene u Splitu 2021., te sjajnin “Za tebe bisere nosim”, “Još se volimo”; do prošlogodišnjih Melodija Jadrana i sjajnog dueta s Giulianom “Ako ona nije ta”. Iza glazbe i stihova tih pjesama, ali i iza hitova s početka Ićine karijere, kao što su “Najlipša si” i “Ovo tilo vire nima” stoji Rudolf Dvorski, Ićin prijatelj i glazbeni suradnik. Mnogu od njih nastali su na gitari koja se skriva u kadrovima novog spota.


“Možda je nova pjesma malo drugačija u odnosu na dosadašnje, ali ostali smo vjerni mom prepoznatljivom stilu i zvuku”, rekao je Ićo o novoj pjesmi i dodao, “sve u svemu, više sam nego zadovoljan i jedva sam čekao da je čuju slušatelji.” Ako je suditi po reakciji publike na Melodijama Jadrana, Ićo ima hit koji će obilježiti ovo ljeto.