„Ovaj restoran, kao i već otvoreni u Zagrebu, dokazuju da objekti Fish Delisha imaju snage za cjelogodišnje poslovanje, kao što mogu biti i odličan turistički proizvod u vrijeme sezone. Tako, primjerice, ovi objektimogu funkcionirati na Pagu ili Viru koji vrve turistima u sezoni, kao i u nedalekom Zadru gdje je moguće raditi cijele godine“, navodi Stefano Petrović, pozivajući zainteresirane da se pridruže projektu u kojem već uspješno djeluje šest restorana. Više o ponudi franšiza Fish Delisha nalazi se na poveznici: https://fish-delish.com/fransiza/
najnovije
najčitanije
Hrvatska
RAZGOVOR
Plenković: Ovo su ipak manje važni izbori i ne može se nametati teza da će to oslabiti HDZ
Hrvatska
BIH
Čović čestitao Milanoviću, najavio podršku Primorcu u drugom krugu
Hrvatska
NAKON ISPITIVANJA
Ubojica iz Prečkog predan pritvorskom nadzorniku, terete ga za 45 kaznena djela
Ostali sportovi
ČETIRI KANTUNA
Malonogometni humanitarni spektakl ponovno okupio brojna velika imena zadarskog sporta
Zadar
PREVENTIVNE AKTIVNOSTI
MIR I DOBRO Policija na Višnjiku dijelila savjete za sigurne blagdane
Zadar
potpuni oprost
[FOTO] Tisuće vjernika na otvaranju Jubilejske godine u Zadru
Županija
POSJETILI SMO VINJERAC
MISTO MOJE (8) Vinjerac je slikovito mjesto koje živi dva života – jedan ljeti, a drugi zimi…
Zadarski prsten
Najbolja samoodrživa kuća za odmor
Autentična otočka oaza obitelji Rančić raj za turiste
Hrvatska
nepotpuni podaci
PRVI REZULTATI Predsjednik Milanović ima dovoljno za drugi mandat
Scena
borba s bolešću