Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

ODLUKA OPĆINSKOG NAČELNIKA

Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola

Autor: R.H.

22.08.2023. 18:00
Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola

Foto: Ilustrativna fotografija, Pixabay



Prema odluci općinskog načelnika, Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima koji pohađaju osnovnu školu na području Općine Preko, prenose Naši Školji.


Drugi obrazovni materijali (radne bilježnice, mape, atlasi, zbirke i sl.) sufinancirat će se u visini do 60,00 eura od iznosa cijene nabavljenih materijala roditeljima ili skrbnicima na tekući račun naveden u zahtjevu za sufinanciranje uz predočenje računa za kupljene druge obrazovne materijale, a pravo na sufinanciranje ostvaruju učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole s područja Općine Preko u školskoj godini 2023./2024. koji imaju prebivalište na području Općine Preko.


Zahtjevi za sufinanciranje dostavljaju se do 30. rujna 2023. godine poštom ili osobno u Općinu Preko, Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23273 Preko, ili na e-mail [email protected], a sredstva za sufinanciranje drugih obrazovnih materijala bit će isplaćena iz Proračuna Općine Preko za 2023. godinu iz Programa socijalne skrbi, stavka Ostale naknade građanima i kućanstvima iz proračuna, podstavka Subvencioniranje školskih udžbenika.