Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Važan potpis

Dinamo potvrdio produženje ugovora s još jednim važnim igračem: "Sretan sam i ponosan što ostajem dio velikog kluba"

Autor: Portal Novi list

13.04.2023. 12:13
Dinamo potvrdio produženje ugovora s još jednim važnim igračem:

Foto: Dario Špikić/Foto PIXSELL

Špikić je nastavio niz kojega su započeli Zagorec, Perić, Mišić i Ristovski



Dinamo je nakon Danijela Zagorca, Dine Perića, Josipa Mišića i Stefana Ristovskog produžio ugovor i krilnom napadaču Dariju Špikiću. Dinamo je na svojim službenim stranicama samo objavio produžetak suradnje, a ne i vremenski rok na koliko.


Špikić je izdanak Dinamove škole nogometa, za prvu momčad debitirao je u ljeto 2021. godine, a dobio je i pretpoziv izbornika Zlatka Dalića za posljednje susrete A reprezentacije na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U veljači 2021. godine potpisao je ugovor s Modrima nakon čega je šest mjeseci proveo na posudbi u Gorici.


– Sretan sam i ponosan što ostajem dio ovog velikog kluba. Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge sanjao sam da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupati u Ligi prvaka. Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje. Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva , ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka – rekao je Špikić.