Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Pucaju visoko

Josip Šimunić nakon razlaza s HNS-om postao predsjednik budućeg prvoligaša

Autor: Portal Novi list

21.04.2023. 09:15
Josip Šimunić nakon razlaza s HNS-om postao predsjednik budućeg prvoligaša

Foto: Josip Šimunić/Foto PIXSELL

Moja, ali i želja svih u klubu je još dodatno podići nivo omladinskog pogona, kako bi stvarali a potom i koristili igrače iz vlastitog pogona - izjavio je Šimunić



RIJEKA Nepunih 24 sata nakon što se razišao sa HNS-om Joe Šimunić, bivši izbornik U19 reprezentacije, postao je predsjednik vodeće momčadi Prve NL – Rudeša! Na Facebook stranicama Rudeša objavljeno je kako se kroz dolazak nekadašnjeg reprezentativca želi dodatno ojačati klub na putu prema igranju najvišeg ranga natjecanja SuperSport HNL-a.


“Čast mi je što sam dobio priliku i došao na tako važnu funkciju. Moja, ali i želja svih u klubu je još dodatno podići nivo omladinskog pogona, kako bi stvarali a potom i koristili igrače iz vlastitog pogona. Naravno, sve s ciljem da postanemo što stabilniji klub u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Ali i vodeći se našim sloganom “Totalno drukčiji od drugih”, rekao je Josip Šimunić za klupske stranice.


“Mislim da je ovo najbolji pokazatelj svih naših sportskih planova, jer imati takvo ime, odnosno nogometnu instituciju u klubu velika je stvar. S Josipovim dolaskom poslali smo poruku svima, ali što je još važnije, uz već spomenuta velika imena hrvatskog nogometa, potvrdili i ozbiljnost cijelog našeg projekta”, naglasio je direktor kluba Stipe Čondrić.