Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Jusup očitao igračima lekciju u svlačionici

Autor: Z L

16.03.2010. 23:00
Jusup očitao igračima lekciju u svlačionici

Foto: Zvonko KUCELIN



Trener Jusup dugo se zadržao u svlačionici Zadra nakon poraza od Zvezde. Vrlo glasan “mali sastanak” poslužio je za “raščišćavanje nekih stvari”, piše kosarka.hr.
“Ostali smo duže jer nisam zadovoljan ovom utakmicom”, objasnio je Danijel Jusup ne ulazeći u detalje rasprave koja je se dobro čula u hodnicima Pionira. “Mi se jesmo borili u utakmici do kraja, jesmo pokazali voljni moment, nismo se predali niti jednog trenutka, ali kvaliteta igra nije bila na razini. Borimo se borimo dok ne stignemo do egala. Kad stignemo rezultat, onda stanemo. To moramo na određeni način riješiti”, govorio je, bez konkretnijih odgovora, nezadovoljni trener Zadra.
Jusup je ustvrdio da je Zvezda zasluženo pobijedila, a kao ključne trenutke utakmice izdvojio je otvaranje oba poluvremena. Posebno je istakao početak utakmice.
“Ušli smo u utakmicu maksimalno nekoncentrirano. Odmah smo im dozvolili da naprave 6:0, a moglo je biti i više. A kad smo stizali rezultat, kad smo dolazili u egale, uvijek smo bili kraći za jedan korak, osvojenu loptu, jedan skok. Tako da kad god smo dolazili u situacije da napravimo ključni korak i da povedemo, nismo to uspjeli napraviti. To pokazuje da je Zvezda više htjela tu pobjedu”, ustvrdio je Jusup kojem je u oko posebno upala jedna statistička kategorija: “Imali smo 18 izgubljenih lopti, a oni samo pet. To je previše za jednu momčad da bi ta momčad mogla očekivati pozitivan rezultat.”
kosarka.hr