Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Najbolji nogometaši rastu u “Bubamari” i “Bokanjcu”

Autor: Katarina Belić

04.05.2009. 22:00
Najbolji nogometaši rastu u “Bubamari” i “Bokanjcu”

Foto: Adam VIDAS



U malonogometnom finalu 2. prvenstva dječjih vrtića Zadarske županije održanom na pomoćnom igralištu na Stanovima slavili su dječaci iz dječjeg vrtića Bubamara iz Benkovca. Drugo mjesto je pripalo dječjem vrtiću Ciciban iz Zadra. Kod djevojčica prvo mjesto je pripalo ekipi dječjeg vrtića Bokanjac, dok su drugo mjesto osvojile djevojčice iz dječjeg vrtića Maslačak. Malonogometno prvenstvo dječjih vrtića već drugu godinu za redom organizira Nogometni savez Zadarske županije.
– Cilj malonogometnog prvenstva za dječje vrtiće je motivirati i potaknuti djecu da se što ranije maknu s ulica i počnu baviti sportom, izjavio je Reno Sinovčić predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije.
Nakon niza odigranih utakmica mališani su bez obzira na rezultat bili i više nego zadovoljni. Iako maleni, svi su igrali na pobjedu i do samog su kraja bodrili svoje suigrače.
– Mi smo sigurno najbolji i kada pobjedimo slavit ćemo zajedno s našim tetama i roditeljima u vrtiću, rekla nam je jedna djevojčica iz dječjeg vrtića Bubamara, kojima je na kraju ipak za nijansu izmakla toliko željena pobjeda. Osim mališana svoje favorite došli su bodriti i ponosni roditelji, prijatelji, kao i tete iz vrtića koji su cijelo vrijeme vatreno navijali za svoje favorite.
– Kao i djeci i nama roditeljima ovo mnogo znači. Moj sin je cijeli dan jučer pričao samo o ovom natjecanju i mislim da su ovakve zabave na otvorenom odlična zabava za djecu, rekla nam je jedna vesela mama koja je u drušvu s najmlađom kćeri došla podržati svog sina.