Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

prepuno sklonište

Vapaj privlačkog azila: Od danas ćemo imati 52 štenca, udomite, ne kupujte!

Autor: Portal ZL

26.01.2024. 10:52
Vapaj privlačkog azila: Od danas ćemo imati 52 štenca, udomite, ne kupujte!

Foto: Sklonište Za Životinje Privlaka

Situacija s hranom u privlačkom azilu je nikad gora, oglasilo se danas Facebook objavom Sklonište za životinje Privlaka. Danas ih očekuje dolazak sedam novih štenaca, što će broj zbrinutih štenaca povećati na čak 52! Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.


– Neka se čuje istina, prestane manupulirati informacijama i brojkama i neka se čuje i glas Privlačkih njuškica!


Danas će biti preuzeta 4 psa iz Zadra plus još 3 psa druge općine, od kojih su tri štenca pa smo sveukupno došli do brojke 52 štenca na skrbi. 5 pasa je na čekanju kad se oslobodi mjesto. Od kukanja nema ništa, zato im idemo napraviti dobre fotkice da im pomognu naći dom. Ako razmišljate o novom članu obitelji i to štencu,sad je idealno vrijeme. Ne pomažete samo štencu kojeg povedete kući već svim nezbrinutim štencima na ulici koji će doći na njegovo mjesto. Zato udomi, ne kupuj ‼️🙏🏼🫶🏼🐾


Sklonište je puno psećih beba (i odraslih predivnih pasa) koje jedva čekaju postati Vaše ❤️❤️


Također situacija sa hranom nikad gora, iznosi predviđeni za sklonište nisu ni blizu dovoljni da se nahrani ovoliko štenaca i odraslih pasa svakodnevno nekoliko puta kvalitetnom hranom…da se osiguraju podlošci za 50+ štenaca i veterinarska skrb od čišćenja parazita, cijepiva ,čipova do kastracija.


Registrirano, legalno sklonište ima svoje dužnosti i kao takvo velike troškove .


Ako želite vidjeti što je STVARNO PUNO sklonište (ali pod puno mislim puno puno a ne dva psa u velikom boksu) posjetite nas i uvjerite se o koliko pasa brinemo. To su psi koje nitko drugi nije htio primiti iako mjesta ima više od nas, ali eto možda nisu rasni psi koji će se u dva dana udomiti (i naplatiti!) . Od toga ima puno bull pasmina koje nitko drugi nije želio primiti čak ni uz novčanu naknadu!


Dok kod drugih za jedne mjesta IMA a za druge NEMA za nas su svi oni jednake šapice, jednako zaslužuju ljubav!, poručili su iz privlačkog azila.