Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

prijave u tijeku

U nedjelju se održava odgođena biciklijada “Od Branimira do Branimira”

Autor: Portal ZL

19.04.2023. 11:45
U nedjelju se održava odgođena biciklijada “Od Branimira do Branimira”

Foto: Arif Sitnica

Odgođena biciklijada “Od Branimira do Branimira” održat će se u nedjelju, 23. travnja 2023. s početkom u 11 sati.


Prijave su u tijeku na službenim mrežnim stranicama Zadarske županije, BK Zadar, Zavoda za javno zdravstvo Zadar i Calimero sporta. Svi oni koji su se već prijavili to ne trebaju ponovno činiti. Za ovu tradicionalnu javno-zdravstvenu aktivnost NE naplaćuje se kotizacija.


Prijavom na biciklijadu sudjeluje se u nagradnoj igri izvlačenja brojeva, a sretni dobitnik u Ninu će dobiti biciklu našeg sponzora Calimero sporta. I ove godine glavni sponzor biciklijade je EVN Croatia plin čiju će prepoznatljivu majicu na startu dobiti svi sudionici.


U Ninu  bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim kojeg predvodi Renato Kraljev. Ove godine na meniju je čičvarda sa sipom!


Ono po čemu se naša biciklijada razlikuje od svih ostalih je tradicija dolaska obitelji s djecom  na  manifestaciju, prepoznatljivost i po nazivu i po sponzorima koji su s nama svih ovih godina, a  tu je i promocija biciklističke staze i sjajan spoj partnerstva s policijom koja svojim aktivnostima doprinosi promociji sprečavanja nasilja u zajednici odnosno na cestama i kulturi ponašanja na cesti .


Ove godine pridružio nam se i HAK koji će postaviti info pult s promo materijalima, te maleni biciklistički poligon, na kojem će sudionici moći iskušati neke od vještina upravljanja biciklom, kako to HAK radi već godinama u sklopu  natjecanja “Sigurno u prometu” te “Sigurno u školu s HAK-om”.


Calimero sport nam je i sponzor  ostalih  nagrada –  servisa bicikli u izvlačenju lutrije te besplatne sitne popravke bicikli na cilju. Napominjemo ipak kako svi sudionici moraju doći na biciklijadu sa ispravnom biciklom i po mogućnosti servisiranom prije same biciklijade.