Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

popova vlaka

Pripremljen bogat dvodnevni program Privlačkih maškara za sve uzraste

Autor: Portal ZL

09.02.2024. 09:50
Pripremljen bogat dvodnevni program Privlačkih maškara za sve uzraste

Foto: TZO PrivlakaI ove godine svi zainteresirani imaju priliku sudjelovati u dvodnevnom programu Privlačkih maškara, koje su organizirane za sve uzraste. Kako ističe Iva Zorić Sarađen, direktorica TZO-a Privlaka, dječje maškare održat će se u petak, 9. veljače, a maškare za odrasle bit će u subotu, 10. veljače.


– Dječji program karnevala počinje u petak u 17 sati u šatoru na Popovoj vlaki, a održat će se i mala povorka čiji će polazak biti od vrtića. U njoj će sudjelovati djeca predškolske dobi sa svojim tetama i roditeljima. Nakon toga, u šatoru ćemo imati zabavni program, face painting, izbor najbolje maske, dodjelu nagrada, a dijelit će se i krafne i slatkiši, kaže Zorić Sarađen, osvrnuvši se i na program za odrasle.


– U subotu imamo maškare za odrasle s početkom na Popovoj vlaki u 14 sati. Zatim slijedi povorka po mjestu u 15 sati, a od 20 sati počinje zabavni program u šatoru gdje će nastupiti Grupa Vista. Imat ćemo i bogate nagrade za najbolje maske te besplatnu hranu koju je osigurala Udruga Šijavoga.
Kod našeg je karnevala tipično što nastojimo održati svoju tradiciju obilaska svih kuća po mjestu, tako da će se ta velika povorka predstaviti kroz cijelu Privlaku, najavila je direktorica TZO-a.


Organizatori dječjih maškara su TZO, Općina i vrtić Privlaka, a maškara za odrasle Udruga Šijavoga, uz pokroviteljstvo TZO-a Privlaka i Općine Privlaka.