Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

NAČELNIK OPĆINE KALI

OGLASIO SE BRUNO MIŠLOV: 'Nisam ičime ugrozio bilo čiju sigurnost ili zdravlje. Ja sam jedina žrtva'

Autor: Portal ZL

15.05.2024. 19:42
OGLASIO SE BRUNO MIŠLOV: 'Nisam ičime ugrozio bilo čiju sigurnost ili zdravlje. Ja sam jedina žrtva'

Foto: Arhiva ZLKako smo danas izvijestili, Policijska uprava zadarska je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, podnijela kaznenu prijavu protiv načelnika Općine Kali Bruna Mišlova zbog počinjenja kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu 74-godišnjaka, predsjednika Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Darija Mišlova.


O svemu se oglasio i načelnik Općine Kali: – Svi navodi na novinskim portalima su neistiniti i nemaju veze sa stvarnošću. Nikada se nisam ogriješio o slovo Zakona, niti ičime ugrozio bilo čiju sigurnost ili zdravlje. U ovoj sam priči ja jedina žrtva. Toliko mogu reći zasad, stoji u odgovoru Bruna Mišlova na naš upit o komentaru cijelog slučaja.


Podsjetimo, Dario Mišlov je kazao da se nemili događaj zbio nakon sastanka peteročlanog izaslanstva njihove udruge s načelnikom u općinskoj zgradi. – U šoku sam zbog onoga što mi je napravio načelnik Mišlov. Na policiji sam rekao kako uopće ne znam kakve su bile njegove namjere, možda su mu namjere bile da me jako onesposobi ili ne htio  ubiti. To nije normalno. Imam 74 godine, u životu to nisam doživio. Nakon što se vijest o ovome proširila, dobivam pozive iz Kali, kažu mi kako načelnik Općine nije normalan, rekao nam je Dario Mišlov.