Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

odlična atmosfera

[FOTO] Jole i spektakularni vatromet obilježili Privlačku noć

Autor: Portal ZL

09.08.2023. 12:03
[FOTO] Jole i spektakularni vatromet obilježili Privlačku noć

Foto: Privlačka noć 2023.

Tradicionalna Privlačka noć – fešta od dobre glazbe, spize, koju vole i s jednakim nestrpljenjem i žarom iščekuju stari i mladi održana je sinoć na prepunom igralištu Loznica. Ove godine, mnogobrojnu publiku zabavljao je Jole, koji je priredio večer za pamćenje. Za zagrijavanje prije spektakla, pobrinula se grupa Vista.

Na samom početku programa, dodijeljena je nagrada za najboljeg gosta 2023. godine, koju Privlačka turistička zajednica dodjeljuje dugi niz godina.Suveniri iz Privlake a te bogati paketi domaćih proizvoda sponzora destilerije Bilušić otišli su u ruke Georgea i Sibylle Brandt. Oni već 18  godina dolaze kod Dejana Jurca i kako su istaknuli, ne razmišljaju o nekoj drugoj destinaciji, Privlaka je njihov broj jedan.

-Privlaka je uistinu prekrasna, ima lijepe plaže, okoliš, stvarno sve je na mjestu. Svake godine dolazimo, a to ćemo nastaviti i u budućnosti, poručili su zajedno, dok su im poklone uručili direktorica TZO Privlaka Iva Zorić Sarađen i domaćin Mauro.Nešto prije ponoći, uslijedio je spektakularni vatromet iz mora,  a zabava je nastavljena do dugo u noć. Uz Turističku zajednicu Općine Privlaka, organizatori manifestacije su Općina Privlaka i komunalna tvrtka Artić.Direktorica Iva Zorić Sarađen istaknula je kako su ovo ljeto pripremili uistinu bogat zabavno – glazbeni program koji će se nastaviti i kroz cijeli kolovoz. Već sutra, na rasporedu je motrenje noćnog neba na rtu Artić.-Motrenje noćnog neba i ove će se godine održati pomoću teleskopa u organizaciji Hrvatskog astronomskog saveza i AAD Zadar. Akcija se održava diljem Hrvatske, a za Zadarsku županiju izabrana je lokacija kod nas u Privlaci, rt Artić koji predstavlja najzapadniju kopnenu točku Dalmacije.Naši posjetitelji će tako moći uživati u prekrasnom, zvjezdanom nebu uz najljepše dalmatinske pjesme. Također, održat će se i Sunset paint&wine tako da pozivam zainteresirane da se pridruže, kazala je Zorić Sarađen.