Subota, 25. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Koncert

Zorica Kondža i Rišpet otvaraju sezonu koncerata u Arsenalu

Autor: ZL Promo

25.10.2023. 08:41
Zorica Kondža i Rišpet otvaraju sezonu koncerata u Arsenalu

Foto: Promo

Kondža i klapa Rišpet će u Arsenalu održati koncert 4. studenog 2023. godine, s početkom u 22 sata. Kondža je poznata po jednom od najboljih vokala na ovim prostorima, a na sceni je više od 40 godina. Glazbenu karijeru započela je u grupama Pirati, Novi Dan, ST i Stijene potkraj 1970-ih, odnosno početkom 1980-ih, a kao solistica nastupa od 1984.


Koncertom u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski koji se održao 2020. godine proslavila je 35 godina karijere, u kojoj je osvojila brojne nagrade i priznanja među kojima je i nagrada »Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi«. Dobitnica je i najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu 2022. godine. Pjesme kao što su »Zar je voljeti grijeh«, »Ima jedan svijet«, »Najljepše je kad si tu«, »Tako lako«, »Ti si moj san«, »Molitva za tebe«, »Zauvijek« i »Sve je noćas protiv nas« evergreeni su domaće zabavne glazbe. Svojom nevjerojatnom energijom na nastupima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a na njenim koncertima uvijek vlada čarobna atmosfera.


Klapa Rišpet jedna je od najpoznatijih hrvatskih klapa, a poznata je po svojim hitovima: »Šta mi ljube oćeš kazat«, »Lipo mi je tu«, »Mislin samo na te«, »Kad je pošla ća«, »Lumin«, »Fališ mi«, duetu s legendarnim Mišom Kovačem »Sunce mi od tebe dolazi« te duetima s Jelenom Rozgom »Prsti zapleteni«,Doris Dragović »Jedina jubav moga života« i Zoricom Kondžom »Pružimo nam šansu«. Osnovana je u rujnu 2011. godine, a tijekom zajedničkog djelovanja Rišpetovci su osvojili brojne nagrade. Neke od njih su: Grand Prix Splitskog festivala 2013. godine, tri nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe 2017. godine, 2018. i 2019. godine te Porin za najbolji zabavni album. Najpoznatiji član klape svakako je Ivo Amulić, bivši član nekadašnjeg benda Tutti Frutti. Spoj talentiranih umjetnika garancija su da ova glazbena poslastica u Arsenalu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Cijene ulaznica:


Parter


23  – Parter


28  – Fan pit (parter s barskim stolom bez stolica; obavezna konzumacija paketa pića – definira se prilikom kupovine karata, čeka Vas na stolu na dan koncerta te se tada i plaća)


Galerija


33  – VIP standard (barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije)


40  – VIP premium (stol sa stolicama, premium zona od ograde galerije do sredine uvjet minimalno 4 osobe za stolom)


* Invalidi u kolicima ulaze besplatno uz 1 osobu u pratnji koja plaća punu cijenu ulaznice.


**Djeca do 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaze besplatno.Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: [email protected] ili nazovite broj 023/383-556.


Ulaznice kupljene u Arsenalu i hotelu Ilirija u Biogradu na Moru do 31. listopada 2023. ostvaruju popust od 15%.