Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

SPEKTAKL U ARSENALU

Zadarska noć je jedinstvena glazbena poslastica u Arsenalu na kojoj će nastupiti Grdović, Lokin i Brkljača

Autor: Sponzorirani sadržaj

17.11.2023. 16:29
Zadarska noć je jedinstvena glazbena poslastica u Arsenalu na kojoj će nastupiti Grdović, Lokin i Brkljača

Foto: PRESSJedinstvena glazbena poslastica ‘Zadarska noć’ održat će se 25. studenog u kulturnom srcu našeg grada, u kultnom Arsenalu, a na kojem će nastupiti tri nevjerojatna umjetnika – Mladen Grdović, Duško Lokin i Jure Brkljača. Veličanstveni Arsenal tako će postati epicentar strasti, glazbe i ponosa našeg grada, a njegovi zidovi će odjekivati ritmovima koji su rođeni iz naših ulica i duša.


Mladen Grdović jedan je od najpopularnijih domaćih glazbenika, a njegove hitove pjevuše sve generacije. Pjesme kao što su ‘Dalmatinac sam’, ‘Evo mene moji ljudi’, ‘Za ljubav ja dao bih sve’ ostavile su ogroman trag u hrvatskoj glazbenoj povijesti. Prvi album je izdao 1990. pod nazivom ‘Doviđenja’, a potom je uslijedila serija nezaboravnih skladbi kojima je pokorio estradu. Njegovi su albumi prodani u čak 2,5 milijuna primjeraka, a 2016. godine osvojio je nagradu »Grand prix« na Splitskom festivalu za pjesmu ‘Ostavljam vas moji najdraži’.


Legendarni Duško Lokin, koji je na sceni više od 50 godina, nedavno je predstavio novu pjesmu pod nazivom ‘Ti si moje proljeće i ljeto’, za koji je u rujnu objavljen i službeni videospot. Glazbu i aranžman za pjesmu napisao je Blaž Andračić, tekst Mario Raguž, a iza spota stoji Josipa Pokupec (Studio Hit). Za sljedeću godinu najavio je novi album za koji je već snimljeno nekoliko pjesama. Do danas je prodao oko pet milijuna nosača zvuka.
Tonovi mladog Jure Brkljače budućnost su naše glazbene scene. U studenom je objavio pjesmu »Sve je prolazno«, u kojoj se poigrao s trap stilom.


– Pjesma je zapravo eksperiment u mom glazbenom stilu i odskače od svega što sam dosad radio. Cilj mi je bio napraviti nešto moderno, svježe i autentično, ali da opet ostanem vjeran sebi. Nadam se da neću iznevjeriti publiku koja me prati sve ove godine.’, poručio je Jure.


Pridružite se ovoj posebnoj večeri koja slavi naš grad, našu kulturu i našu glazbu. Budite dio jedinstvenog spektakla u subotu, 25. studenog od 22 sata pod zvijezdama zadarskog neba, na »Zadarskoj Noći«, gdje će se nezaboravnim trenutcima zasigurno obogatiti srca i stvoriti sjećanja za cijeli život. Ulaz se otvara od 20,30 sati.