Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

županijski vjećnik sdp-a

Zubčić doznaje: Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju kako piju alkohol

Autor: K.E.

06.08.2023. 20:09
Zubčić doznaje: Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju kako piju alkohol

Foto: Osobna arhiva/Luka Jeličić

Županijski vjećnik SDP-a Jure Zubčić došao je u posjed fotografija u kojima je vidljivo kako medicinske sestre OB Zadar piju alkohol na radnom mjestu te povodom toga poslao priopćenje koje prenosimo u cjelosti.


– O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana.


Naši sugrađani su primorani sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar.Slike ispod su dokaz potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?


Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici.


Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje, napisao je Zubčić.