Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

'TRN U OKU ZADAR'

Zadranka bijesna zbog nepoštivanja prometnog znaka: 'Sreća da sam reagirala i dijete zaustavila'

Autor: R.H.

23.02.2024. 16:29
Zadranka bijesna zbog nepoštivanja prometnog znaka: 'Sreća da sam reagirala i dijete zaustavila'

Foto: Trn u oku ZadarJedna članica grupe ‘Trn u oku Zadar’ nedavno se požalila kako pojedini vozači u Subotičkoj ulici ugrožavaju ostale sudionike u prometu nepoštivanjem znaka jednosmjerne ulice. Njenu objavu prenosimo u cijelosti:


– Znak jednosmjerne ulice vidi se na kilometar, Al pametnjakovići koji ulaze u Subotičku ulicu rade prekršaj i tako ugrožavaju ostale sudionike u prometu, pa tako i pješake, nebitno, jer što bi oni se provozali još par metara uzbrdo i okrenuli se polukružno i normalno ušli u Subotičku ulicu, Znači di je ta policija evo ja, vas javno prozivam u pet minuta bi napisali sigurno 50 kazni, maloprije idem sa djetetom normalno nogostupom i jedna pametnica ulazi brzinom da bi izbjegla auto koje vozi normalno od gore da nije niti pogledala u nas, sreća da sam ja reagirala i dijete zaustavila, napisala je članica grupe u opisu fotografije koju je podijelila.


Foto: ‘Trn u oku Zadar’


“Kod mene u Sukošanu nitko ne poštuje jednosmjernu cestu, kod pošte, a kamoli će netko skretanje poštovati. A da ne govorim o jednosmjernoj Nikole Šope, prema Bauhausu”, jedan je od komentara ispod njene objave.