Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

lijepa priča

Zadarski azil dobio vrijednu donaciju

Autor: K.E.

31.05.2023. 14:47
Zadarski azil dobio vrijednu donaciju

Foto: Zadarski azilLijepa priča dolazi iz Zadarskog azila. Nakon što im se prije sedam mjeseci kontejner oštetio u selidbi, krov je počeo prokišnjavati te se naposljetku potpuno uništio. No, zahvaljujući vrijednoj donaciji, dobili su novi kontejner!


– Kada smo se prošle godine u sedmom mjesecu selili iz starog azila u novi, pri prebacivanju Dedinog kontejnera, najstarijeg i najdražeg nam iz kojeg imamo nekako najljepše uspomene i svaki put kad ga spomenemo, zapamtila sam da su priče najtoplije i najpozitivnije. Baš je bio poseban, bit će jer se zvao Dedin.– Uglavnom, pri prebacivanju na novi teren oštetio se na više mjesta, krov je otišao totalka i koliko god smo mi probale to popraviti, prokišnjavao je kao da krova nema. Dotrajao je. Na svu sreću, zahvaljujući našoj azilskoj obitelji Einsame pfoten Zadar i dragoj Anni koja je pri posjeti azilu napravila videoklip te pokrenula skupljanje donacija za kontejner, te svima koji su se pridružili doniranju za isti-sada imamo novi kontejner!


Od srca smo zahvalne svima koji su ovo omogućili. Vrijeme je da i ovaj priča neke lijepe priče, kao i onaj Dedin, napisali su na Facebook profilu Zadarskog azila.