Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Danas zadnji dan

Za korištenje Centra za mlade stiglo više od 40 prijava!

Autor: T.P.

11.04.2024. 16:14
Za korištenje Centra za mlade stiglo više od 40 prijava!

Foto: Luka JeličićNa objavljeni Poziv za iskaz interesa za korištenje  prostora Centra za mlade do danas je zaprimljeno više od 40 prijava od strane zainteresiranih udruga, ustanova, umjetničkih organizacija, samostalnih djelatnosti. Točan broj prijava bit će poznat nakon isteka roka za prijavu. Posebno je važno istaknuti kako pristigle prijave „pokrivaju“ baš sve djelatnosti koje su bile definirane Javnim pozivom za iskaz interesa, a obuhvaćaju područje mladih i podrške mladima, kulture, tehničke kulture i STEM-a, izvannastavnog obrazovanja, urbanih sportova…


– Hvala svima koji su iskazali interes za otvaranjem Centra za mlade. Ovako veliki broj prijava potvrđuje ispravnost moje odluke da u što žurnijem roku Centar za mlade predamo na korištenje svima onima koji mogu doprinijeti sigurnom, uspješnom i kreativnom odrastanju zadarske djece i mladosti. Mlade ljude treba osloboditi ovakvih političkih odnosa koji vladaju posljednjih godina u Gradskom vijeću. Siguran sam kako će oni pokazati učinkovitost u kreiranju novih brojnih sadržaja i programa u našem gradu, istaknuo je gradonačelnik Branko Dukić i potvrdio najavljeni nastavak aktivnosti u cilju što skorijeg ulaska korisnika u njihov prostor Centra za mlade.


Prijave za sve zainteresirane za korištenje prostora Centra za mlade otvorene su još danas do 23:59 sati na stranici Grada Zadra.