Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

koncert

Vatra večeras kao uvod u doček Nove godine na Adventu

Autor: Portal ZL

30.12.2023. 08:48
Vatra večeras kao uvod u doček Nove godine na Adventu

Foto: Iva Perinčić/TZG ZADARZa veliki doček Nove godine na Narodnom trgu, Trgu Petra Zoranića ili nekoj trećoj lokaciji Zadrani se večeras na Adventu u Zadru mogu zagrijati uz Vatru. I to onu koja gori od  1999. godine, kada je Ivan Dečak u Virovitici sa svojim prijateljima i kolegama glazbenicima oformio bend koji će obilježiti sljedeća dva desetljeća na urbanoj glazbenoj sceni. Ove godine obilježavaju izdavanje 10 albuma, a nastup u Zadru bit će svojevrstan presjek cijele njihove glazbene karijere.


– Sa zadovoljstvom smo u Zadru u koji smo dolazili praktički kao golobradi klinci još 1999. godine. Tijekom proteklih godina u Zadru smo stekli puno fanova, prijatelja, s kojima se rado družimo i vjerujemo da će tako biti i ove večeri, kaže Dečak.


Prije polaska u Zadar u Zagrebu je obavio snimanje sa zadarskom fotografkinjom Marom Milin, za potrebe promocije nove pjesme „Slatke suze, gorke ljubavi“.
– Do sada smo nastupali i u avionu i u špilji, ali nikada na Dori, pa ćemo za 25. godišnjicu napraviti i to. Planiramo veliki koncert na Šalati, naravno voljeli bismo tu našu obljetnicu proslaviti i jednim velikim ljetnim koncertom u Zadru, poručuje Dečak.


Koncert na adventskoj pozornici počinje u 21 sat.