ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

neobičan odabir

U Zadru se na Dan žena ove godine traži Naj - neposlušna žena

Autor: Portal ZL

04.03.2024. 08:55
U Zadru se na Dan žena ove godine traži Naj - neposlušna žena

Foto: BrlogKao i svake godine, primjećujete da se oko Međunarodnog dana žena počne malo više kupovati cvijeće, ali i da svi pomalo obratimo pozornost na ženska prava i borbu žena za prava sebe i drugih. Iako volimo cvijeće, zadružna pivovara Brlog obilježava Međunarodni dan žena tragajući i slaveći Neposlušne.


Neposlušne su posebne žene, pomalo buntovnice, koje koračaju ivicama kreativnosti i ideja koje izazivaju društvo, te se bore za pravdu, prava žena, djece, životinja, za okoliš i naravno – za sebe. One žive svoje živote na svoj način i svakodnevno se bore za kvalitetu života. One hrabro, strastveno i iskreno nastoje mijenjati svijet oko sebe.


Neke su od njih vrlo poznate, dok su druge poznate samo vama, ali svaka od njih je važna. Svijetu je potrebno što više takvih neposlušnih žena.
Ako niste znali, Neposlušna je i craft pivo koje proizvodi upravo Brlog zadružna pivovara iz Zadra. Brlog je pitao javnost tko su Naj Neposlušnije i evo ih – nominirane su javne, poznate i manje poznate žene koje djeluju svaka na svoj način.


Sada je vrijeme da i vi kažete svoje mišljenje i imate vremena do 7.3. dati svoj glas nekoj od njih.


Na Dan žena, Brlog će Neposlušnu s najviše vaših glasova proglasiti Naj Neposlušnom te ju ngraditi vječnoj slavom, slikom na zidu pivovare, s dvije gajbe piva Neposlušna, hudicom, majicom, bonom za bungee jumping na Masleničkom mostu… 


Glasati možete ovdje.