Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

za sve entuzijaste

U nedjelju Meetup ‘Saas Engineers Mixer’

Autor: Nikolina Lucić

15.09.2023. 08:40
U nedjelju Meetup ‘Saas Engineers Mixer’

Foto: Arhiva ZLNadolazeća Infobip Shift konferencija donosi mnogo toga zanimljivog, no prije samog početka koferencije, u pripremi je i uzbudljiv warm up meetup za sve entuzijaste i stručnjake u SaaS industriji. Kao zagrijavanje za konferenciju, SaaStanak i Rentlio pozivaju zainteresirane na »Saas Engineers Mixer Meetup« u Hotelu A’mare u nedjelju, 17. rujna s početkom u 19 sati.


Ovaj događaj okuplja ljude iz SaaS industrije, pratitelje Infobip Shift konferencije ili jednostavno sudionike zainteresirane za najnovije trendove u inženjeringu. Partneri SaaStanak i Rentlio meetup-a uključuju Infobip Shift, ShiftMag i Netokraciju.


Jedan od najvažnijih dijelova događaja bit će panel diskusija pod nazivom »Modern SaaS Engineering,« na kojoj će sudjelovati istaknuti stručnjaci iz industrije. Panelisti uključuju Pankracija Baraća (Head of Engineering, Rentlio), Vedrana Cindrića (CEO, Treblle), Jana Varljena (CTO, Productive), a moderirat će Ivan Brezak Brkan (Director of Developer Content, Infobip; Founder, Netokracija).
Panel će se baviti ključnim temama poput prelaska iz »radionice za programere« u »tvrtku za proizvode«, upotrebe umjetne inteligencije u SaaS industriji, najboljih praksi u upravljanju inženjerima i održavanju puta u konkurentske okoline.


CEO Rentlija, Marko Mišulić, izrazio je svoje zadovoljstvo što imaju priliku organizirati ovakav networking događaj kao uvod u Infobip Shift konferenciju.


Smatra da će ovaj događaj pružiti lokalnoj zajednici priliku za povezivanje s vodećim stručnjacima iz industrije, stvaranje novih kontakata i stjecanje korisnih znanja kako u privatnom tako i u poslovnom životu.