Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SVEUČILIŠTE U ZADRU

Tjedan psihologije na Sveučilištu u Zadru

Autor: Portal ZL

12.02.2024. 09:49
Tjedan psihologije na Sveučilištu u Zadru

Foto: Luka JeličićNastavnici i studenti Odjela za psihologiju, s kolegama drugih sastavnica Sveučilišta, i ove godine organiziraju 17. Tjedan psihologije, na kojem provode niz aktivnosti usmjerenih prema široj društvenoj zajednici, sa svrhom promoviranja psihologije kao znanosti i struke.


U okviru ovogodišnjeg Tjedna psihologije Odjel će proslaviti 45. rođendan i to na novoj adresi – u zgradi SEP (stara Tehnička škola), gdje se nakon 45 godina preselio. Među brojnim aktivnostima za učenike, studente i zainteresiranu javnost izdvajamo radionicu „Povežimo se s obližnjim parkovima“ u Perivoju kraljice Jelene Madijevke 20. veljače, proslavu 45. godišnjice Odjela za psihologiju uz promociju knjige „Pandemija i ja“ 21. veljače, „Kavu s psihologom“, razgovor s kliničkim psihologom i druženje 23. veljače u zgradi SEP…


– Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našoj proslavi rođendana i aktivnostima koje ih zanimaju u razdoblju od 12.2. do 6.3., te da nas posjete u našim novim prostorima. Program ovogodišnjeg Tjedna psihologije dostupan je na poveznici: https://sites.google.com/view/17-tjedan-psihologije-unizd/po%C4%8Detna-stranica, poručuju iz Sveučilišta.