Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

U OBJEKTIVU

Subotnja špica unatoč nepredvidivom vremenu zasjala modnim kreacijama

Autor: Helena Hoić

10.03.2024. 16:22
Subotnja špica unatoč nepredvidivom vremenu zasjala modnim kreacijama

Foto: Mate KominaAko ste pomislili da je ovo jesenska špica, prevarili ste se. Ovo je špica u ožujku i proljeće nam je pred vratima, a ipak na ulicama još uvijek vladaju čizme i debeli kaputi. Unatoč kiši, brojni Zadrani i Zadranke nisu odustali od svoje tradicionalne subotnje šetnje gradom i uživanja u jutarnjoj šetnji ili opuštenoj kavi s poznanicima. Izvrsne modne kombinacije sakrile su se ispod kišobrana, a glavni cilj bio je ostati suh i ugrijan. Čizme i kaputi još uvijek su nezaobilazni, dok su kišne kapi vratile modne odabire natrag na tamnije nijanse.


Foto: Mate Komina


Stil i praktičnost


Foto: Mate Komina


Kada se nebo nagne na kišu, svi bismo radije ostali kod kuće, umotani u toplu deku. No, ako izlazak ne možemo izbjeći, biramo kombinaciju koja spaja toplinu i udobnost, poput ove. Komplet bijele trenirke pruža udobnost u šetnji kišnim ulicama, dok debela avijatorska jakna hrabro štiti ovu špicericu od hladnoće. Pravi spoj stila i praktičnosti za ovakvo vrijeme.


Dašak boje u sivilu


Foto: Mate Komina


Usred ulica obavijenih sivilom i kišom, crvena boja ističe se kao svijetla točka pa je ovaj dvojac pod crvenim kišobranom ukrao našu pažnju. Dama s desne strane odabrala je bazičnu kombinaciju bijele majice i traperica, upotpunjenu crnim čizmama i sakoom. Njezina prijateljica nosi sako pepita uzorka i crne traperice. Uz to, nosi crvenu torbicu i lakirane cipele i tako unosi boju i radost u inače tmuran dan.


Zimski outfit u ožujku


Foto: Mate Komina
Debeli šal, kaput i čizme kombinacija su koju nismo očekivali u ožujku, no ova je dama svoju modnu kombinaciju prilagodila vremenskim uvjetima. Crni kaput i gležnjače stvorile su elegantnu osnovu, dok su traperice dodale dozu ležernosti. Njezin topli šal u neutralnim tonovima nije samo pridonio očuvanju topline, već je i upotpunio cijeli izgled. Odlična kombinacija koja dokazuje da se toplina i stil mogu odlično spojiti.


Modna sinergija


Foto: Mate Komina


Ove dvije dame čine iznimno usklađen modni duo. Dama s desne strane zablistala je u visokim kožnim čizmama koje se savršeno slažu s kratkom crnom suknjom, a sve je zagrnula kariranim kaputom zemljanih boja. Djevojka uz nju odabrala je sivi kaput koji skladno prati bijeli pulover i kratke kožne hlače. Ovaj dvojac, ne samo da pokazuje modni senzibilitet, već i sjajnu sinergiju između udobnosti i stila.


Elegancije crne boje


Foto: Mate Komina


O crnim kombinacijama redovito pišemo, ali nam one pokazuju moć i eleganciju crne boje. Ova špicerica odabrala je crni kaput i crne hlače, a njezin bijeli pulover s crnim prugama izdvaja se kao svijetla točka u ovoj kombinaciji. S torbicom i gležnjačama u crnoj boji, ova kombinacija odražava bezvremensku ljepotu crne elegancije.