Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

13. ožujka

Sajam tvrtki i poslova u gospodarstvu županije

Autor: G.Š.

01.03.2024. 09:08
Sajam tvrtki i poslova u gospodarstvu županije

Foto: Arhiva ZLŽupanijska komora Zadar u suradnji sa Studentskim servisom Sveučilišta u Zadru i Područnim uredom Zadar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u srijedu 13. ožujka 2024. godine od 11 do 15 sati u Novom studentskom domu Sveučilišta u Zadru na adresi Put Stanova 1a organizira događaj naziva »Poslovi u gospodarstvu Zadarske županije«.


Svjesni činjenice da je manjak zaposlenika u svim granama gospodarstva izazov koji utječe na poslovanje tvrtki, te da je nedostatak kvalitetne radne snage gorući problem gospodarstva u cjelini, HGK- ŽK Zadar ovim događajem želi olakšati put tvrtkama ka željenom zaposleniku.


»Poslovi u gospodarstvu Zadarske županije« će pružiti priliku tvrtkama iz različitih sektora gospodarstva Zadarske županije da predstave svoje tvrtke, projekte i dostupna radna mjesta potencijalnim kandidatima, dok će nezaposlenim osobama, studentima i učenicima omogućiti da se upoznaju s različitim tvrtkama i da istraže mogućnosti razvoja karijere i ostvare izravan kontakt s potencijalnim poslodavcima.
Događaj će biti koncipiran u obliku sajma, odnosno svaka će tvrtka dobiti svoj izložbeni štand na kojem će osigurati svoga predstavnika i promidžbene materijale, dok će potencijalni posloprimci obilaziti štandove i razgovarati s predstavnicima tvrtki te ostaviti svoje životopise.


Tvrtke zainteresirane za predstavljanje na ovom događaju svoje sudjelovanje mogu prijaviti do utorka 5. ožujka 2024. do kraja dana.


Sudjelovanje na događaju za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK se ne naplaćuje već se vrijednost kotizacije bilježi kao konzumirana usluga iz plaćene članarine u iznosu 50 eura, dok za nečlanove, kao i za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, kotizacija po sudioniku iznosi 50 eura + PDV.