Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

poučan događaj

Projekt "Na putu do smanjenja rizika od katastrofa" u Zadru!

Autor: Sponzorirani sadržaj

24.11.2023. 13:53
Projekt


U sklopu kampanje “Usvojimo znanja da šteta bude manja”, Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova organizira edukativno-zabavnu manifestaciju, posebno namijenjenu roditeljima i djeci školske dobi, kako bi se upoznali s modelima koji vjerno prikazuju situacije poput potresa, poplava i erozije te naučili kako se pripremiti i zaštititi u slučaju iznenadnih nepogoda.


Svijet je sve više suočen s nepredvidivim prirodnim događajima koji mogu uzrokovati ljudska stradavanja i velike materijalne štete. Zato je dobra priprema najvažnija! Stečenim znanjem i spremnošću svi zajedno možemo aktivno utjecati na smanjenje rizika od katastrofa te umanjiti njihove posljedice.

Pozivamo vas u ponedjeljak u 10:00 sati na Gradski trg Forum, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi.


Kampanja je dio projekta “Na putu do smanjenja rizika od katastrofa”, financiranog iz fondova Europske unije, kojeg Ravnateljstvo civilne zaštite provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.


Dodatne informacije o projektu i sudjelovanju u aktivnostima možete pronaći na stranici Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova: https://civilna-zastita.gov.hr/Zadar, Gradski trg Forum


Vrijeme događanja: 27.11.2023., u 10:00 sati