Petak, 21. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

Javni poziv

Prijava za potpore do 31. siječnja

Autor: Nikolina Lucić

17.01.2024. 09:30
Prijava za potpore do 31. siječnja

Foto: TIC ZDTuristička zajednica grada Zadra raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini na području Turističke zajednice grada Zadra, a traje do 31. siječnja 2024. godine.


Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Zadra za događanja od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja za turističku, kulturnu, gastronomsku, sportsku i ostalu ponudu kao motiva dolaska turista u destinaciju.


Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel
Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno zaključno s danom 31. siječnja na adresu: Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: »Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini«.


Za sve dodatne informacije može se kontaktirati Turistička zajednica grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: [email protected].