Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

DUGOOČEKIVANA PROMOCIJA

VIDEO Predstavljeni pjesma i videospot za „Zadar je najbolji, Zadar je slavan“

Autor: Matea Raguž

26.11.2022. 11:55
VIDEO Predstavljeni pjesma i videospot za „Zadar je najbolji, Zadar je slavan“

Foto: Matea RagužNakon gotovo dvije godine predanog rada konačno je dočekana promocija pjesme i video spota „Zadar je najbolji, Zadar je slavan“. Ono što ovaj dan čini dodatno posebnim je to što se promocija ovoga dugoočekivanog projekta održala na rođendan našeg košarkaškog velikana Krešimira Ćosića.


Među okupljenima događaj su došli podržati zadarski župan Božidar Longin, državni tajnik Šime Erlić, zadarski dogradonačelnik Ante Babić, direktor Turističke zajednice grada Zadra Mario Paleka te bivši zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta. Uz ovacije publike okupljenima se ovom prigodom obratio inicijator ideje te osnivač Muzeja zadarske košarke Krešimir Butić.


⁃ Cijeli je ovaj tjedan prepun velikih datuma. Između ostaloga, proslavili smo i Dan grada, a podsjećam da je danas i godišnjica smrti velikog Vedrana Ivčića. Sama je pjesma, kazao je, baština ovoga grada. Htio sam spasiti pjesmu od zaborava i nadam se da smo u tome uspjeli. Siguran sam da će svi bez obzira otkud dolaze vidjeti koliko je Zadar velik i jak u sportskom segmentu, kazao je Butić.
Projekt su uz njega predstavili redatelj spota Igor Goić, producent pjesme Tomislav Pehar, Rikardo Perković, Davor Pekota i Erik Pavin.


⁃Ovo je jedan kratki povijesni prikaz od 4 minute. Zasigurno ovo nema nitko i možemo biti ponosni na ovaj projekt, rekao je Pehar.


Riječi organizatora potvrdila je reakcija okupljenih nakon prikazanoga spota. Nitko u publici nije ostao imun na emocije koje je ovaj projekt iznio. Podsjećamo, projekt je okupio zadarske sportaše i glazbenike, ali i brojna poznata lica hrvatskog sporta. Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Stipe Žunić, Borna Ćorić, Ratko Rudić, samo su neka od velikih imena koje je ujedinio ovaj projekt.