Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

ROKO SVEN SURAĆ

Poznati zadarski kvizaš iz napete "Superpotjere" otišao praznih ruku

Autor: Portal ZL

21.04.2024. 21:06
Poznati zadarski kvizaš iz napete

Foto: HRTU večerašnjem kvizu “Superpotjera” na HRT-u 1, nastupio je i Zadranin, profesor povijesti  Roko Sven Surać, jedan od najpoznatijih zadarskih kvizaša.


U prvom djelu kviza imao je četiri točna odgovora, a u onom napetijem dijelu odlučio se boriti protiv svih pet lovaca. Lovci su tražili 45 sekundi na svom satu, a Roku su ponudili primamljivih 25.000. Roko, koji se u dnevnoj “Potjeri” borio protiv svih četvero lovaca, prihvatio je najveću ponudu, međutim nije je uspio obraniti. Lovcima je pred kraj ostalo samo nekoliko sekundi i kad je sve izgledalo kao da će se Roku osmjehnuti sreća, nažalost zaredao mu se niz netočnih odgovora te su mu iscurile sekunde.


Ipak, Roko je rekao kako se došao zabaviti te mu pobjeda nije važna, a ovim je nastupom svakako dokazao zašto je jedan od najboljih kvizaša u Hrvatskoj.
Roko je čak četiri puta sudjelovao u “Potjeri”, a prošle je godine bio i kapetan ekipe, no ni tada nije imao sreće i otišao je kući praznih ruku.


Sudjelovao je i u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” 2021. godine, a kvizaškoj je sceni poznat i kao jedan od organizatora Memorijala Mirka Miočića.