ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

velika obljetnica

Pola stoljeća ljubavi! Nikola i Rajna Kevrić proslavili zlatni pir

Autor: Nikolina Lucić

27.02.2024. 10:02
Pola stoljeća ljubavi! Nikola i Rajna Kevrić proslavili zlatni pir

Foto: OSOBNA ARHIVAZlatni su pir ovog vikenda proslavili Rajna i Nikola Kevrić uz veliku zabavu i brojne prijatelje i članove obitelji. Rajna rođena 1957. i Nikola rođen 1951. proslavili su tako ljubav koja traje već pet desetljeća, a koja je okrunjena s četvero djece i unučadima. Njihova nam je kći Ana kazala kako su za slavljenike pripremili bogatu zabavu, a proslava je počela svetom misom u lokalnoj crkvi. Da je ljubav najljepše slaviti u velikom društvu prijatelja i najbljižnih pokazali su Rajna i Nikola koji zajedno život dijele već pola stoljeća.


– Poseban su poklon dobili od unučadi, a spremili smo im i domjenak ispred crkve. Prava se zabava preselila u lokalnu konobu »Kod Mirka«. Svetu je misu predvodio don Mario Soljačić, a pred crkvom su mještani nakon mise igrali kukulešće, kazala je Anaa te dodala kako je paru u 50 godina zajedničkog života svakodnevicu uljepšalo njihovo četvero djece Marin, Šime, Marko i Ana.


– S godinama su kasnije stigli i unučad Niko, Magdalena, Ante, Anđela, Božo, Frane, Leon, Ivica, Lovre i Tonći. Prava je zabava, naravno, bila navečer u konobi, ispričala je Ana.