Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dan hrvatskih branitelja

Pogledajte program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Autor: Portal ZL

03.08.2023. 14:44
Pogledajte program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Foto: Arhiva ZLGrad Zadar i ove godine obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja glazbenim programom i vatrometom. Dvodnevnim programom Grad Zadar u suradnji s TZ Grada Zadra obilježava ovogodišnji Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.


U petak, 4. kolovoza, s početkom u 20 sati na Narodnom trgu održat će se koncert klape Sveti Mihovil. Klapa je sastavljena od policijskih službenika, a njihovi nastupi neizostavni su na humanitarnim koncertima, kulturnim događanjima i proslavama, te prigodnim obilježavanjima značajnih događaja.


U subotu, 5. kolovoza, na zadarskom Forumu održat će se  koncert instrumentala Mediterraneo. Riječ je o crossover projektu Tonćija Huljića s uspješnicama iz gledanih serija i filmova kroz fuidne i eklektične aranžmane uz pratnju orkestra, zbora te Madre Badessa glazbenika. Koncert počinje u 21:00 sat. U 23 sata s Istarske obale izvest će se prigodni vatromet.
Te večeri zvonik Svete Stošije zasvijetlit će u bojama hrvatske zastave, a Pozdrav Suncu u hrvatskim crveno-bijelim kockicama. U slučaju loših vremenskih uvjeta moguće je otkazivanje dijela predviđenog programa.


Svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, svim građankama i građanima Zadra čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, obavijestili su iz Grada Zadra.