Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

GLAZBENA POSLASTICA

Massimo najavio koncert u Arsenalu: „Postoji ta neka tajna veza“

21.10.2022. 10:03
Massimo najavio koncert u Arsenalu: „Postoji ta neka tajna veza“

Foto: Promo

Često kažem da mi je jednaka trema pred jednom osobom kao i pred 10.000 osoba. Tako da nije važno je li koncert velik ili malen, važno je kako se daš publici, glazbi. A ja se na svakom koncertu maksimalno dajem, rekao je pjevač


Jedan od najpopularnijih pop pjevača Massimo Savić stiže 22. listopada u Ilirijin Arsenal. Massimo je čest gost u Zadru, a i već je poznato kako se njegovi koncerti pretvaraju u vrhunski audio-vizualni spektakl pa  ne sumnjamo kako će i ovaj put oduševiti publiku u jedinstvenom interijeru Arsenala. Svaki njegov koncert poseban je, svjež i inovativan događaj. Koncert je zakazan 22. listopada s početkom u 22 sata, a ovo je zasigurno jedan od onih događaja koji ne smijete propustiti.


Uživanje u hitovima


Massimo je glazbenik koji iza sebe ima iznimno bogatu karijeru i velik broj osvojenih nagrada, a svoj jedinstven glazbeni pečat počeo je graditi u 80-ima da bi danas postao pjevač najvećim brojem nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen od publike i kritike.


Zadarska će publika moći uživati u brojnim hitovima ovog velikog glazbenog umjetnika, a lista pjesama, baš kao I njegov bend spremni su za još jedna nastup u Zadru, Massimovom “drugom domu”.


 Set lista je spremna, kao i ja i moj bend. Posebno se veselimo dolasku pred publiku u Zadru – mom drugom domu, rekao je glazbenik uoči velikog koncerta u Arsenalu dodavši kako i cijelo ljeto i sve slobodne trenutke provodi u Zadru.


 I mislim da se to osjeća u mom nastupu. Postoji ta neka tajna veza. Ljeto je bilo iznimno radno, puno nastupa i rad na novim pjesmama. Ipak, uspio sam uloviti vremena za odmor i odlazak sa suprugom u Zadar. I to je sve što mi treba, mir, pogled na more i opuštanje, kazao je Massimo koji je i u ovom jesenskom dijelu godine odradio već nekoliko koncerata, a uskoro ga čeka i veliki koncert pred zagrebačkom publikom.


 Često kažem da mi je jednaka trema pred jednom osobom kao i pred 10.000 osoba. Tako da nije važno je li koncert velik ili malen, važno je kako se daš publici, glazbi. A ja se na svakom koncertu maksimalno dajem, rekao je pjevač dodavši kako se nakon svakog nastupa zatvori na jedno 20-ak minuta i samo gleda u jednu točku i pokušava doći do daha.


Novi singl


 Koncerti me maksimalno iscrpljuju, fizički. Ali istovremeno, nakon dobrog koncerta, nakon dobre publike osjećam se napunjenim danima. Energiju crpim iz svakog pljeska, osmijeha, otpjevanog stiha uglas s publikom. Moja publika je ta koja me ispunjava, zaključio je Massimo a mi smo sigurni kako će se to i ove subote osjetiti i kod zadarske publike.


Massimo je početkom ovog ljeta objavio i svoju posljednju pjesmu, singl “Zamisli”. Posljednja je to pjesma pokojnog Rajka Dujmića koju je Ivan Dečak glazbeno dovršio te napisao cjelokupan tekst. Bila je to želja i zamisao Rajkove supruge Snježane Dujmić koja je htjela da glazba omiljenog kantautora još jednom zaživi i to upravo uz pomoć Ivana Dečaka i Massima, a ove subote pjesma će se čuti i na pozornici u Arsenalu.


 Baš smo je uvježbavali jer pjesma zaživi tek na koncertima uživo. Radio može pjesmu učiniti popularnom, ali tek kad se ona dokaže pred publikom uživo, ona postaje pravi hit, najavio je Massimo te potvrdio kako sve posjetitelje čeka odličan provod.