ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

sedma sezona emisije

Jure iz Zadra kandidat Života na vagi

Autor: Portal ZL

09.08.2023. 14:08
Jure iz Zadra kandidat Života na vagi

Foto: RTLOve jeseni počinje sedma sezona “Života na vagi”, a među prvim kandidatima koji se pripremaju za veliku promjenu je i Jure Dundović iz Zadra. Jure ima 140 kilograma i radi na održavanju brodova.


Jure je tipičan Dalmatinac – zabavan, glasan i emocionalan, a njegovi problemi s viškom kilograma počeli su nakon njegova najsretnijeg dana u životu jer bez zadrške kaže kako je zbog svoje supruge shvatio što točno želi i kakav čovjek želi biti.


– Nakon što sam se oženio postao sam ljeniji, a i pekarnica je samo minutu udaljena, u zafrkanciji kaže i nastavlja u istom tonu.
– Volio bih biti mršav, viši i da imam manji nos, naglašava.


Šalu na stranu, Jure se prijavio u ‘Život na vagi’ zato što ga zabrinjava njegovo zdravlje i jako bi želio bi imati još jedno dijete sa svojom suprugom, ali imaju problema s začećem.


– Moja je obitelj dobra, svi smo glasni i tvrdoglavi. Imamo mana, ali nije nam problem to i priznati.


Želim dobiti svoje dijete, ići na bungee jumping i trčati humanitarni maraton, nabraja Jure koji bi, naravno, volio stati u odijelo koje nije rađeno po mjeri, a kao i većina muškaraca, želio bi se rekreativno baviti sportom sa svojim društvom onoliko koliko bi htio, a ne uvijek – koliko može izdržati.