Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

predstavljeni programi kandidata

Hoće li Mate Čulina sjesti u "vruću fotelju" direktora TZG Zadar?

Autor: Nikolina Lucić

20.12.2023. 15:34
Hoće li Mate Čulina sjesti u

Foto: Virski listVijeću Turističke zajednice Grada Zadra svoje su četverogodišnje Programe rada predstavili kandidati za direktora TZ Mate Čulina, Iva Bencun i Helena Funčić., dok Gojko Štulina nije prisustvovao sastanku. Novog direktora Turističke zajednice Zadrani nestrpljivo iščekuju sve otkada je Mario Paleka svoju ostavku podnio nakon lavine negativnih reakcija zbog puta u New York na kojem se predstavljala eno – gastro ponuda regije.


Zadarskom je listu neslužbeno potvrđeno kako bi u direktorsku fotelju trebao sjesti donedavni direktor “Vir turizma”, koji do službene potvrde novog direktora nije želio komentirati detalje svoje kandidature.


– Na sastanku s predstavnicima Turističkog vijeća predstavili smo svoje planove i programe rada, a do službene odluke ne bih želio komentirati neslužbene navode, kazao nam je Čulina, dodavši kako iz poštovanja prema drugim kandidatima ne želi ulaziti u špekulacije oko mogućeg imenovanja na poziciju direktora.
Iz Turističke su se pak zajednici obratili samo šturim priopćenjem u kojem navode kako je sastanku nazočilo troje od četvero kandidata.


– Oni su na sjednici Turističkog vijeća TZ grada Zadra predstavili četverogodišnje programe rada. Od četvero prijavljenih kandidata, troje je pristupilo predstavljanju Iva Bencun, Mate Čulina i Helena Funčić. O izboru i imenovanju direktora/ice odlučit će se na sljedećoj sjednici Turističkog vijeća, koja će se održati u najkraćem roku nakon nadolazećih blagdana, poručili su iz TZ – a