ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

dobra zabava

Grupa Forum s Ivanom Kindl slavi Božić na zadarskom Adventu

Autor: Portal ZL

24.12.2023. 13:46
Grupa Forum s Ivanom Kindl slavi Božić na zadarskom Adventu

Foto: Bojan Bogdanić/TZG ZadarNeće biti božićni bal, ali hoće božićni koncert i to jedne od najdugovječnijih, a zasigurno i najpoznatije zadarske grupe Forum. Na Adventu u Zadru na sam blagdan Forum će nastupiti sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ivanom Kindl, ali i Simom Radosavljevićem, koji se nakon godina izbivanja vraća kao jedan od vokala grupe.


– S Ivanom često surađujemo i odradili smo niz koncerata na temu svinga, no ovog puta će biti drugačije jer pripremamo jedan božićni koncert uz izvođenje poznatih domaćih i stranih pop mainstream pjesama. Zahvaljujući Ivani imat ćemo uživo neke od najpopularnijih božićnih pjesama poput „All i Want For Christmas Is You“, „Santa Clause“, ali i onih koje nisu vezane uz Božić, najavljuje frontmen Foruma Davor Pekota.


Uz njega i Radosavljevića na pozornici će biti i drugi poznati članovi benda. Forum je poznat po dobroj zabavi i ugodnoj atmosferi koja će pridonijeti tome da blagdan Božića dobije još veću čar. Uz strane i domaće uspješnice, evergreen hitove, jazz klasike i autorske pjesme izvest će se i nekoliko od velikog izvođača koji je uvijek prisutan kada je Pekota na sceni.
– Naravno, proći ćemo i kroz nekoliko pjesama velikog Franka Sinatre, uključujući božićnu Jingle Bells, otkriva Pekota.


Koncert na Božić počinje u 21 sat.