Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

predsjednik sdp-a

Grbin u Zadru: Spremni smo za izbore

Autor: Marina Vlakić

22.01.2023. 11:50
Grbin u Zadru: Spremni smo za izbore

Foto: Mislav KlanacPredsjednik SDP-a, Peđa Grbin, danas je u Zadru održao novinsku konferenciju na kojoj je govorio o pripremama za parlamentarne izbore ističući kako je njihova stranka spremna.


– Ova dva dana u Zadru smo razgovarali o onome što je nama važno, a to je ne samo priprema stranke za izbore, nego daleko više od toga, ono što ćemo građanima RH na tim izborima ponuditi. Jako sam zadovoljan, čak ću reći i ponosan, što smo u tome potpuno jedinstveni.


Ono što idućih godinu i pol dana mora biti u fokusu djelovanja SDP-a je briga za građane, za njihov standard, za to kako osigurati da građani u RH mogu normalno i dostojanstveno živjeti od svojega rada, kazao je Grbin, napominjući kako je prošla godina bila izuzetno teška.
– Plaće i mirovine gubile su na vrijednosti, a ova potpuno nesposobna vlada nije poduzela ama baš ništa da sustavno pomogne građanima. S vremena na vrijeme su stihijski, isključivo s ciljem bildanja svojega rejtinga, građanima onako spuštali novac na kojem bi im kao trebali biti zahvalni.


A sustavnog pristupa borbe protiv inflacije i podizanja stadarda građana kod HDZ-a nema. Ali mi znamo što napraviti i kako osigurati da građani u godinama pred nama mogu bolje živjeti, poručio je Grbin iz Zadra, ističući i zadovoljsvo radom zadarske i županijske podružnice koju vode Daniel Radeta i Jure Zubčić za koje je rekao da rade odličan posao.