Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

nastup mladih glazbenika

Doživite nezaboravan Badnjak na zadarskom Adventu

Autor: Marija Orešković

24.12.2022. 11:21
Doživite nezaboravan Badnjak na zadarskom Adventu

Foto: Bojan Bogdanić/TZG ZadarU zadarskom kraju Badnjak je oduvijek bio poseban dan na kojem se okupljaju obitelj, studenti i rođaci koji žive širom svijeta. Posljednjih godina među Zadranima se uvriježila tradicija okupljanja na Poluotoku i shodno tome Turistička zajednica grada Zadra i ove godine priprema bogat program koji će građane i posjetitelje uvesti u blagdan Božića.


Zabavni program počinje ujutro uz promenadu Djeda Božićnjaka i nastup mladih glazbenika afirmiranih u televizijskim emisijama HTV-a The Voice i A strana. Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Daniela Jurišević i Sabrina Hebiri u nekoliko posljednjih godina ostvarili su respektabilne solo karijere, no ostali su povezani kao jedna velika obitelj, pa će i za ovaj obiteljski blagdan nastupiti u Zadru.


– Na programu su strani i domaći hitovi u kojima su se već dokazali širokoj publici, naravno i njihove autorske pjesme. Oni su još uvijek mladi, puni energije, željni dokazivanja i zato uvijek pronađu put do publike, kaže njihov glazbeni menadžer Antonio Franić.
Koncert se organizira uz potporu Falkensteiner Michaeler Tourism Group, koja ovime daje svoj doprinos obogaćivanju prigodnih sadržaja u blagdanskom vremenu.


U 21.30 sati na Adventu nastupa klapa Niko koja će izvesti tradicionalne hrvatske božićne pjesme, kao i drugu vrstu glazbe.