Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

predsjednik zadarskog sdp-a

Četvorica fizički napala Daniela Radetu. ‘Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice‘

Autor: Portal ZL

15.01.2024. 17:17
Četvorica fizički napala Daniela Radetu. ‘Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice‘

Foto: Luka Jeličić/Daniel RadetaDaniel Radeta, predsjednik zadarskog SDP-a, na svom je Facebook profilu danas napisao kako su ga fizički napale četiri nepoznate osobe. Objavio je i snimku nadzornih kamera na kojoj se vide četvorica muškaraca za koje tvrdi kako su ga napala. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti.


– Dogodio se još jedan napad. Ovoga puta na radnom mjestu. Prišle su mi četiri nepoznate osobe od kojih me jedan udario šakom u tijelo i nazvao me đukelom. Udaljili su se onog trenutka kada sam izvadio mobitel kako bih prijavio događaj.


Tko je organizator ovog progona i tko manipulira s ovim ljudima? Tko je napisao priopćenje za medije nakon kojeg su krenuli napadi na mene i moju obitelj? Je li istina da na razini jedne “Udruge” postoji dogovor da mi se svakdnevno prijeti i da su svi ovi događaji organizirani?


Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice i od institucija očekujem hitnu reakciju! Ako netko zna o kome se radi neka javi… Ja nemam izbora osim svaki ovakav događaj prijaviti. Nasilnicima poručujem da ulaze u okvire ozbiljnog kaznenog djela i da će svaki od njih odgovarati.


Ja nastavljam jednakim žarom i dalje. Zastrašivanje, prijetnje i udraci me sigurno neće spriječiti u borbi protiv primitivizma i nasilja! Vi ste mi gorivo, napisao je Radeta.