Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Dočarali radost Božića

U crkvi Sv. Kate održan 7. božićni koncert »Vukšiću na dar »

29.12.2022. 14:37
U crkvi Sv. Kate održan 7. božićni koncert »Vukšiću na dar »

Foto: Marko Ledenko ManeU organizaciji KUD-a Vukšić održan je 7. tradicionalni božićni koncert »Vukšiću na dar«. U punoj crkvi sv. Kate nazočni mještani i gosti uživali su u veličanstvenom koncertu djece i odraslih koji su donijeli i dočarali radost Božića, kao i u dramskoj predstavi. Odaslali sjajnu poruku o današnjim teškim, bremenitim vremenima u kojima se naše obitelji i društvo nalaze.


Djeca su bila zvijezde večeri sa svojim pjesmama, recitacijama, dječjim osmijesima, jednostavno su razgalili srca svih nazočnih mještana u crkvi sv. Kate. Tijekom jednosatnog koncerta svi sudionici darovali su onu istinsku božićnu ljubav, radost i toplinu.


– Dok smo gledali ovaj koncert i dramsku predstavu dirnula nas je pokoja suza kako su nam ova dječica svojim nastupom, pjesmom i molitvom poslala snažnu poruku u ovo božićno vrijeme. Svatko od nas nakon ovog koncerta svojim domovima ide bogatiji i punog srca. Draga djeco svake godine duboko nam urežete u srce veliki dar i uljepšate nam Božić i na tome vam velika hvala, kazao je fra Božo Mandarić.
Fra Božo Mandarić i Djed Božićnjak uručili su djeci prigodne božićne darove. Nakon završetka koncerta ispred crkve svi nazočni mještani, sudionici koncerta nastavili su druženje uz pjesmu i skromni božićni domjenak. (mlm)