Srijeda, 28. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

HORECA Zadar

Sajamsko događanje iz sektora gospodarstva od 20. do 22. listopada u ŠC Višnjik

Autor: Portal ZL

02.10.2023. 09:41
Sajamsko događanje iz sektora gospodarstva od 20. do 22. listopada u ŠC Višnjik

Foto: HorecaNiz velikih međunarodnih izložbenih i sajamskih događanja iz sektora gospodarstva u Športskom centru Višnjik nastavit će se od 20. do 22. listopada 2023. kad će u Dvorani Krešimira Ćosića biti održana izložba na temu ugostiteljstva i hotelijerstva pod nazivom HORECA Zadar.


U pomoćnim dvoranama 1 i 2 bit će postavljene zanimljive izlagačke cjeline – hrana i piće, oprema za turističke i ugostiteljske objekte, namještaj… a posjetiteljima će istodobno biti moguće posjetiti i EKO tržnicu čija će ponuda biti raznolika i bogata.


HORECA Zadar je međunarodna izložba posvećena sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva, sektoru koji se mijenja i prilagođava tržištu i stalno traži nove dobavljače.
Ovo je sajam na kojem se istražuju trendovi, sajam koji potiče kreativnost i inovacije kroz izložene proizvode: tehnologiju, posuđe, hranu, namještaj i sve ono ostalo što je potrebno sektoru turizma.


Zainteresirani će na jednom mjestu moći pronaći sve za svoj hotel, kuću za odmor, restoran ili kafić. Prvi put u Zadru tri dana čistog užitka koji pružaju visoko rangirani proizvodi za HORECA sektor.


Uz upoznavanje s novim ponudama i tehnologijama, posjetitelji će moći nazočiti radionicama i degustacijama, informirati se o onome što dolazi u turizam i biti korak ispred konkurencije.