Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Prepoznata kvaliteta

Putnički terminal Gaženica u najužoj selekciji za nagradu World Cruise Awards

Autor: Portal ZL

17.07.2023. 07:58
Putnički terminal Gaženica u najužoj selekciji  za nagradu World Cruise Awards

Foto: Zadar Cruise PortZadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica, kojom upravlja najveći svjetski operater putničkih luka Global Ports Holding putem tvrtke Zadar International Port Operations d.o.o. (ZIPO), ponovo je u najužem izboru za World Cruise Awards u kategoriji za nagradu Najboljeg europskog terminala za krstarenja.


Već treću godinu za redom institucija World Cruise Awards prepoznaje izvrsnost i kvalitetu Zadar Cruise Porta – Putničke luke Gaženica i time je svrstava u sam vrh globalnog sektora krstarenja. 


World Cruise Awards prepoznaje i nagrađuje uslužnost i izvrsnost operativnih procesa kroz godišnji program dodjele nagrada. Dodjeljuju se u 26 kategorija koje obuhvaćaju putničke luke i terminale, destinacije i brodove.
Za nagradu Najbolje europske putničke luke nominirano je svega 13 luka. Jedina nominirana hrvatska luka i ove godine je Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica.


Prepoznata izvrsnost


Osim Zadra, nominirane su još četiri luke iz portfelja Global Ports Holdinga, a to su Barcelona, Malaga, Valletta i prošlogodišnji pobjednik Lisabon. U tom užem izboru su također Civitavecchia, Monaco, Amsterdam, Oslo, Limassol, Kiel i Rostock.


– Činjenica da smo već treću godinu za redom direktno nominirani za ovu nagradu potvrđuje naša kontinuirana nastojanja da na globalnoj razini budemo prepoznati po izvrsnosti, uljudnosti i profesionalnosti. Doista nam puno znači da je struka prepoznala našu kvalitetu. Naš cijeli tim i svi naši suradnici izuzetno su ponosni na postignuto, rekla je povodom ove nominacije, Rebeka V. Pevec, Generalna direktorica ZIPO-a/ Zadar Cruise Porta – Putničke luke Gaženica izjavila je: .


S obzirom da će pobjedu odnijeti kandidat sa najviše glasova, ovim putem pozivamo sve, da u svega tri klika, glasaju za Zadar na web stranici https://worldcruiseawards.com/award/europe-best-cruise-terminal/2023 .”Dobitnici nagrada biti će odabrani javnim glasanjem putem ove službene web stranice a koje je već započelo i traje do 15. rujna 2023.g. Pobjednici će biti objavljeni na trećoj World Cruise Awards gala ceremoniji koja će se održati 15. listopada 2023. u hotelu Atlantis The Royal u Dubaiu, UAE.


World Cruise Awards podržava razvoj, inovativnost i najbolje prakse na globalnoj razini. World Cruise Awards se razvio iz institucije World Travel Awards, koja trenutno obilježava 30 godina svojeg djelovanja.