Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

VIP TERMINAL

Orlando Bloom, Katy Perry i Dua Lipa ovog ljeta sletjeli u Zemunik

Autor: Nikolina Lucić

09.10.2023. 15:22
Orlando Bloom, Katy Perry i Dua Lipa ovog ljeta sletjeli u Zemunik

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELLPitate li se ikada koliko poznatih i slavnih prođe našom zemljom, a da mi o tome ništa ne znamo. Poznati glumci, pjevači i općenito putnici dubljeg džepa od svog putovanja traže intimu, ekskluzivnost i potpunu tajnovitost, kako bi mogli uživati bez znatiželjnih očiju obožavatelja i paparazza. Kako bi tomu bilo tako, zračne i pomorske luke im osiguravaju najviši nivo ekskluzivnosti i privatnosti, zbog čega šira javnost najčešće nikad niti ne sazna kako su pojedini svjetski poznati glumci ili pjevači ljetovali u našoj zemlji.


Jedan od takvih primjera je i Zračna luka Zadar, kojom svake sezone prođe više od milijun putnika. Mnogi od njih traže uslugu VIP terminala, a kako je na konferenciji Zadarskog lista istaknuo Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar, interes za našim dijelom Europe, naročito u segmentu luksuznih gostiju kontinuirano raste.


– Ovo ljeto su kroz našu zračnu luku prošli Orlando Bloom, Katy Perry, Dua Lipa i Roger Federer. Pitanje je rasta kvalitetne ponude i vrijednosti za novac, kako bi mogli nastaviti pratiti potrebe tržišta. Luksuznom ponudom zapravo dopiremo ne samo do gostiju visoke plažene moći, već i u većem postotku do onih od kojih naš turizam živi, rekao je Klišmanić.